Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

VALENCIA

To read this post in English click here

Μια απο τις ομάδες που μου άρεσε πάρα πολύ να παρακολουθώ κατά την περυσινή και προπέρσυνη περίοδο της Ισπανικής λίγκας (ACB), ήταν η VALENCIA του Φώτη Κατσικάρη. Η ομάδα του στεκόταν πάρα πολύ πειθαρχημένα στο παρκέ και φαινόταν ξεκάθαρα πως αυτό είναι έργο του προπονητή. Συνήθως όλες οι ομάδες παρουσιάζουν κάποια γνωστα συστήματα με κάποιες παραλλαγές, σπάνια βλέπουμε κάτι διαφορετικό. Η VALENCIA όμως έπαιζε κι ένα ξεχωριστό θα έλεγα σύστημα, με ιδιαίτερη επιτυχία, άπο το οποίο είχε πολλές επιλογές για να βγεί το τελικό σουτ.

2 σχόλια:

Αντωνόπουλος Γιάννης είπε...

Κοουτς θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....σε κάθε σου λέξη....κ κάτι να συμπληρώσω....δεν αρκεί,για να είναι κάποιος καλός προπονητής,να είναι μόνο δάσκαλος ή να δημιουργεί μπάσκετ....πρέπει κ να συμπεριφέρεται ανάλογα....μπράβο κ στον Φώτη αλλά κ σε σένα....
Αντωνόπουλος Γιάννης

Ιωαννίδης Κώστας είπε...

Ακόμα μια απόδειξη του τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες προπονητές, αν δουλεύουν σε καλές συνθήκες εργασίας. Τυχερός ο Φώτης και άτυχοι όλοι εμείς που υπομένουμε όλα αυτά που συμβαίνουν στις ελληνικές ομάδες, κυρίως των μικρότερων κατηγοριών. Συγχαρητήρια κόουτς για το blog.